Schrumpf Kimblik, BPA CEMflex en KAB-stortvoegenbanden

Schrumpf Kimblik, klik hier voor meer informatie 

Schrumpf Traditioneel Kimblik voor al uw stortnaden tot een waterdruk van 0,4 bar, een goedkope en snelle oplossing voor zowel in vloer als wand toepasbaar, een goedkope en snelle oplossing voor € 2,-- per meter (excl BTW).

Schrumpf KAB-voegenbanden, klik hier voor meer informatie 

Het Schrumpf KAB-profiel is een stortvoegenband met geïntegreerd zwelband. Het band wordt toegepast als afdichting van stortnaden in betonwerk Het KAB-stortvoegenband bestaat uit een hoogwaardige thermoplastisch kunststof en een zwelband-rondprofiel met een hoog expansievolume.

NIEUW! Waterdichte betonconstructies met SCHRUMPF BPA CEMflex®!, klik hier voor meer informatie

SCHRUMPF BPA CEMflex® is nieuw in ons assortiment. De verzinkte kimblikken met gepatenteerde speciale coating reageren actief met verse beton, dankzij een uniek mineralisatie- en diepkristallisatieproces. Het resultaat? Waterdichte stortnaden die getest zijn tot een indrukwekkende waterdruk van 8 Bar (80 meter waterdruk)!                

Schrumpf Klemset

Schrumpf Klemset voor Kimblik / BPA-Cemflex en KAB-stortvoegenbanden
De Schrumpf klemstrip is een systeem voor het verbinden van kimblik zonder dat daarvoor een las noodzakelijk is. Het systeem bestaat uit drie stroken zwelrubber met een hoog expansie-volume alsmede 2 mm dikke stalen klemstrips die met vleugelmoeren door het voegenband met elkaar verbonden worden.

      

© 2014 - 2024 SCHRUMPF voegenbanden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel